Makrela filety v olivovém oleji – vysoce kvalitní filety z mořského lovu
Makrela filety v olivovém oleji jsou konzervované uzené makrely naložené v olivovém oleji. Jsou to filety vysoké kvality, pocházejí z lovu v moři a jsou výborným zdrojem nenasycených mastných kyselin. Filety se výborně hodí na obohacení salátů, do pomazánek nebo přímou konzumaci. Jde o poctivý produkt bez obsahu konzervantů, přidaného cukru nebo lepku.
Makrela filety v olivovém oleji a jejich výhody
- jsou to filety vysoké kvality
- jde o zdroj nenasycených mastných kyselin
- pocházejí z lovu v moři
- hodí se do salátů nebo pomazánek
Složení
Makrela (Scomber japonicus nebo Scomber scombrus) – filety, olivový olej 39%, jedlá sůl, přírodní papriková aroma.
Tabulka nutričních hodnot
| Nutriční hodnoty | 100 g |
|---|---|
| Energetická hodnota | 1548 kJ / 375 kcal |
| Tuky | 37,7 g |
| z toho nasycené tuky | 1,6 g |
| Sacharidy | 0 g |
| z toho cukry | 0 g |
| Bílkoviny | 9 g |
| Sůl | 1,6 g |
Upozornění
Alergeny: makrela.


